podpis użytkownika
Tak, jestem ekspertem.@up możliwe też, że jutro wpadnie do ciebie kupiony przeze mnie cz🤬ch i zrobi ci z odbytu jesień średniowiecza złociutki.
Jak widzisz każdy może snuć sobie rozmyślania, ale dopóki nie są one poparte wiedzą, faktami, a jedynie osobistą opinią, to można je między bajki włożyć. Tym bardziej c🤬jowe jest to, że komuś chciało się animacje do tego shit-u w ogóle robić.
Ty jednak nadal miej się na baczności;)
A ja się bronię jak mogę
![]()
Nie mam facebooka, naczynia zmywam ręcznie, jak złapię jakąś robotę to tylko taką gdzie hajs mam na łapę a nie przez konta bankowe, trzymam parę Playboyów w szafce w razie awarii internetu, telefon komórkowy nawet nie ma kolorowego wyświetlacza (ale bateria za to k🤬a trzyma się jak poj🤬a), książki nadal lubię czytać tylko w wersji drukowanej, do kina wyskoczę czasem, a jak gdzieś chodzę to na widok kamery odruchowo kaptur na głowę i głowa w dół![]()
No i po co sobie utrudniać życie, sam robisz z siebie dziwoląga. FB wie o tobie tyle ile sam napiszesz, nikt nie ogląda obrazu z kamer (z reguły jakiś pan mietek, ale generalnie sprawdza się je tylko jak coś się stanie), internet w telefonie jest wygodny, zmywarka często zmywa szybciej i tańszym kosztem niż Ty sam. Noszenie pieniędzy przy sobie jest idiotyczne, w końcu zgubisz wypłatę, albo ktoś Cię napadnie i tyle z tego będzie. Kolejny alternatywny i "mądrzejszy" od wszystkich ;d