Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ale pomyślcie sobie, że jak ona tak wygląda przed ślubem to jak będzie wyglądać za 10 lat.
Chyba koleś będzie musiał kupować wózek widłowy w niedalekiej przyszłości.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ale pomyślcie sobie, że jak ona tak wygląda przed ślubem to jak będzie wyglądać za 10 lat.
Chyba koleś będzie musiał kupować wózek widłowy w niedalekiej przyszłości.
z tego co wiem to takich grubasów dzwigami wyciągają ratownicy
I obiecuję ci, że nasza lodówka zawsze będzie miała dwoje drzwi, a palniki kuchenki gazowej zawsze będą gotowe na przyrządzenie trzeciego dania, drugiej części, czwartego obiadu....
Tak mi dopomóż KFC...
Kobiety zazwyczaj przed ślubem robią jakąś dietę i tracą parę KG żeby dobrze wyglądać. Jeśli ta tez tak zrobiła, to mam pytanie jak ona musiała wyglądać przed zaręczynami?
musi być albo bardzo bogata, albo koleś jest piepszonym zbokiem który lubi takie walenie, nie uwierzę w żadne inne super charaktery czy inne opcje, no k🤬a nie uwierzę.