Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
parking pod tym tesco jest mega c🤬jowy- kiedyś były tam miejsca dla rodzin z dziećmi ale zlikwidowali je i doj🤬i miejsca dla niepełnosprawnych (po 4 w każdej alejce= ponad 40) rozumiem że osoby niepełnosprawne potrzebują takich miejsc jednak te pod tesco w 90% są wolne bo w naszym kraju jest bieda i większości inwalidów nie stać na samochody a jak już stoją auta uprawnione to są to nowe audi itd. biznesmenów po artroskopii. zresztą we wrocławiu ogólnie jest mega c🤬jnia jeżeli chodzi o planowanie w kwestiach infrastruktury drogowej i parkingowej
@komar, z tego, co wiem po takich zdarzeniach możesz normalnie złożyć prośbę do ubezpieczyciela o naprawę szkody w ramach polisy, tylko oczywiście następne składki zapłacisz drożej, bo zdejmą zniżki.
@komar, z tego, co wiem po takich zdarzeniach możesz normalnie złożyć prośbę do ubezpieczyciela o naprawę szkody w ramach polisy, tylko oczywiście następne składki zapłacisz drożej, bo zdejmą zniżki.
Mówisz w tym wypadku o AC, a nie OC.
OC pokrywa szkody wyrządzone przez ubezpieczonego osobom trzecim, a nie szkodę ubezpieczonego.
przyp🤬olił jak ciota to fakt ale jakim trzeba być frustratem żeby iść robić zdjęcie czyjegoś auta i cieszyć się, że rozj🤬 lampę? z resztą to pewnie jakiś dziadek albo baba..
Na parkingach pod sklepami zazwyczaj parkuje się przodem. Bo zazwyczaj jest szybciej i nie blokujesz innym przejazdu.?
Taaaa - urzekła mnie twoja historia...
Powinno się parkować tyłem bo:
1) Samochód tyłem jest łatwiejszy w manewrowaniu
2) wchodzisz tyłem w "środowisko stałe" - czyli puste miejsce
3) Jak będziesz wyjeżdżał - ruszasz przodem w środowisko ruchome - samochody, ślepe mohery, biegające bachory - i masz szansę zobaczyć babcie 80+ która "ma przecież pierwszeństwo " - jak se idzie do św. Piotra