Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Pamiętam jedną domówkę na którą przyjechali strażacy. Tyle że tam wcale tak zabawnie nie było.
Swoją drogą, to muszę sprawdzić, czy moi sąsiedzi też tacy czujni są. Tyle że w mojej piwnicy okien nie ma
Imprezowicze mieli ubaw i radochę, sąsiedzi zadowoleni bo podj🤬i imprezowiczów, strażacy się cieszą bo dieta za akcję, a nie muszą nic robić... wszyscy win!
To chyba dobrze za zadzownili, dobrych sasiadow maja. Chociaz mogli by podejsc i zapukac.
Jak by mieli Janusza za sasiada, to by czekal az sie dom zjara.
"ja nie wiedziałam,że taka impreza będzie" mnie k🤬a zaproś to będziesz miała co wnukom opowiadać jak się obudziłaś przywiązana do stołu i cipe lodem trzeba było okładać przez tydzień