Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
"ja nie wiedziałam,że taka impreza będzie" mnie k🤬a zaproś to będziesz miała co wnukom opowiadać jak się obudziłaś przywiązana do stołu i cipe lodem trzeba było okładać przez tydzień
Przez tydzień to co najwyżej dłoń będziesz lodem okładał
"ja nie wiedziałam,że taka impreza będzie" mnie k🤬a zaproś to będziesz miała co wnukom opowiadać jak się obudziłaś przywiązana do stołu i cipe lodem trzeba było okładać przez tydzień
Dlaczego mieliby mieć przypał za blanta? Straż pożarna to nie policja, ich to nic nie obchodzi, chyba że trafiłby się przyjeb, ale z reguły ludzie wykonujący takie zawody to fajne chłopy
Dlaczego mieliby mieć przypał za blanta? Straż pożarna to nie policja, ich to nic nie obchodzi, chyba że trafiłby się przyjeb, ale z reguły ludzie wykonujący takie zawody to fajne chłopy
Oglądałeś film? Pytanie retoryczne, pewnie na transfer brakuje.
jak byś w dupie nie miał kija i raz w swoim domu zrobił imprezkę jak to można tak wogóle nazwać. to może byś ogarną ten filmik ...... ale że siedzisz sam w piwnicy to nie ogra 100%