Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jadącego strażnika miejskiego wzięto z zaskoczenia nagrywaniem podczas jego rozmawiania przez telefon gdy prowadził samochód, co jest karane mandatem 200zł i 5 punktami karnymi.
K🤬a przynajmniej nie ściemniał, nie kluczył nie powiedział, że ma kolegę w policji, że ma immunitet, że jest ze specjalnej kasty. Przyznał się, zapłacił mandat, do tego przeprosił. Temat zamknięty.
@up, a skąd te informacje? Podasz jakieś źródło? Wątpię w to, że został ukarany w jakiś sposób. Swoją drogą to drzemiący kolega na siedzeniu obok powinien mu wj🤬 mandat.
@down Zwracam honor. Nie oglądam i nie przeglądam stron tvn. Łap zimne piwo na zgodę.
@up, a skąd te informacje? Podasz jakieś źródło? Wątpię w to, że został ukarany w jakiś sposób. Swoją drogą to drzemiący kolega na siedzeniu obok powinien mu wj🤬 mandat.
"- Ta sprawa jest oczywista, nie ma co się tłumaczyć. Popełniłem wykroczenie i sam zgłosiłem się na policję. Dzisiaj dostanę mandat, zapewne zgodnie z taryfikatorem będzie to 200 złotych i 5 punktów karnych – mówi Roman Świrski. – Bardzo tego żałuję, obiecuję, że tego więcej nie zrobię – dodaje. (http://www.tvn24.pl)"
Może myślał że i tak zostanie zgłoszony na policję, a może nie jest p🤬dą i po prostu przyznał się do własnego błędu, nie nam tu rozsądzać, ale kto choć raz nie odebrał telefonu podczas jazdy autem, no kto?
Ja jak odbieram to k🤬a na głośnikach gadam, k🤬y głupie, nawet nie wiecie jakie to jest niebezpieczne, jeszcze rozumiem w korku czy coś, ale zap🤬lając trzeba mieć łapy gotowe do działania ;d
Jak mnie wk🤬ają ludzie którzy jadą i paplają przez telefon, nie dość że stwarzają zagrożenie to jeszcze jada 30-40...
Uchwyt na telefon kosztuje 20zł, jak jade gdzieś więcej jak 10km to go tam daje, a jak nie- to nie odbieram.
@up Tylko ciekawe jak się będziesz czuł, gdy ten sam dziadek założy Ci blokadę bo stanąłeś pół metra krzywo, albo Ty dostaniesz mandat za gadanie przez komórę a on nie. Skoro egzekwuje przestrzeganie prawa, sam nie powinien go łamać. Tyle dobrego że zachował się właściwie i przyznał do błędu- bo każdy popełnia błędy i każdy powinien liczyć się z odpowiedzialnością.
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.