Tak ci wmowily jakies c🤬y zebys bal sie bronic. Raz, ze nie w grupach, dwa nawet jesli to cyganie to gigantyczne, wyglodzone, slabe fizycznie c🤬y.
Jak bedziesz do cyganskich zlodziei (nie wszystkich cyganow, znam wielu cyganskich prawilniakow ktorzy chca udowodnic, ze cygan tez moze byc czlowiekiem przy odpowiednim wychowaniu) traktowal jak podludzi to beda sie ciebie bali i czasami za darmoszke jakies fanty od nich zgarniesz.
No to chyba ty z p🤬dami przystajesz. Zawsze chłopy pilnują i wcale nie są takie chude i kaprawe. Do 10 minut jest odsiecz.
Za darmo od cyganów dostajesz fanty bo się ciebie boją? Powiem tak. Kiła to nie jest fajny fant.
Niezłe wirtualne kozaki tu siedzą, jak widzę. Każdy mocny w internecie, taki kozak-online.
Cyganie oj🤬i mi kiedyś auto, nie był to jeden na pewno. Zorganizowana akcja. Miałem sprawę w pewnej instytucji i czekałem na swoją kolej, a w pewnym momencie stanęła koło mnie Cyganka i gapiła się w telewizor. Myślałem, ki c🤬j? Portfel bezpieczny, innych nie widać, tłoku nie robią? Postała tak 5 minut i poszła. Gdy wyszedłem na parking zrozumiałem, że stała na czatach. Szyba rozj🤬a, fanty ukradzione. To nie było w Polsce, ale co za różnica.
Później słyszałem, że w tej samej okolicy, w podobnej sytuacji jakiś gostek dostał kosą bo wybiegł, przyłapał sk🤬ysynów w trakcie i się rzucał.
Więc z Cyganami może być nieciekawie, wyobraźcie to sobie.
podpis użytkownika
♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱