Każdy kto nie kocha naszych braci ze wschodu jest j🤬ą onucą i ciągnie putlerowi ruSSką parówę. I bierze za trollowanie ruble, które i tak nie są nic warte. J🤬 ruSSkich, slava Ukrainie, gierojom slava.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Każdy kto nie kocha naszych braci ze wschodu jest j🤬ą onucą i ciągnie putlerowi ruSSką parówę. I bierze za trollowanie ruble, które i tak nie są nic warte. J🤬 ruSSkich, slava Ukrainie, gierojom slava.
To zastanów się w końcu,chcesz się z nimi j🤬,czy ich kochać?
jedno i drugie do pieca
Ciekawe jakbyś gadał, gdyby Ci banderowcy wybili kilka osób z rodziny w czasie wojny.
Bo mi wybili i babcia nie za bardzo mogła się pochwalić rodziną.
Jedni drugich warci.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCzy wasze klepki są na swoim miejscu? Chyba nawet sprzedajne, sk🤬iałe probanderowskie ścierwa widzą, że to kpina. Pisałem już kiedyś jak zginął mój pradziadek (stąd głównie moja nienawiść do tych sk🤬ysynów) i nie mam zamiaru się powtarzać.
Czy wasze klepki są na swoim miejscu? Chyba nawet sprzedajne, sk🤬iałe probanderowskie ścierwa widzą, że to kpina.
Problem w tym, że proukraińskim sk🤬ielom już tak bije na dekiel i tak juz się odrealnili, że i Twój tekst można wziąć na poważnie.
Wg. przykałdu:
Trzeba pomagać - dobry Polak
Trzeba pomagać ale... - sp🤬alaj ruska onuco
Co to biurwa jest? Chyba własną szparą nagrywała idiotka. Nie sądziłem że kiedykolwiek zobaczę coś bardziej zj🤬ego od pionowych nagrań. Pionowy film panoramiczny to jest dopiero Mount Everest debilizmu.