Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Każdy kto nie kocha naszych braci ze wschodu jest j🤬ą onucą i ciągnie putlerowi ruSSką parówę. I bierze za trollowanie ruble, które i tak nie są nic warte. J🤬 ruSSkich, slava Ukrainie, gierojom slava.
P🤬lnij się w czoło, odjeb się od rubla i zobacz ile warta złotówka bo to jest ważne dla Polaków
Każdy kto nie kocha naszych braci ze wschodu jest j🤬ą onucą i ciągnie putlerowi ruSSką parówę. I bierze za trollowanie ruble, które i tak nie są nic warte. J🤬 ruSSkich, slava Ukrainie, gierojom slava.
Pracuje w niemczech na zakładzie, od c🤬ja ruskich i ukraincow. Siedzą wóde razem piją a ukrainki się z ruskimi r🤬ają jak poj🤬e. Dwa śmieciowe narody nie warte niczego a zwłaszcza naszych pieniędzy
nie lubię anime, ale jak jesteś ładna i nie ważysz więcej niż 60 kg to mogę Cie zerżnąć w każdą dziur. I tu mam wyj🤬e czy jestes ruską k🤬ą czy ukraińską.
nie lubię anime, ale jak jesteś ładna i nie ważysz więcej niż 60 kg to mogę Cie zerżnąć w każdą dziur. I tu mam wyj🤬e czy jestes ruską k🤬ą czy ukraińską.
Ją już jakiś ukr rżnie. rusek jej nie chciał, stąd ten jad.