Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
widzisz misu ja w odroznieniu do ciebie film widzialem i poza filwebem to nigdzie nie jest komedia kryminalna .Tak samo Psy moge nazwac komedia kryminalna
Komedia wcale nie musi oznaczać że film ma być śmieszny( komiczne sceny itd. ) . W starożytności jeśli spektakl był komedią oznaczało że przedstawienie kończyło się szczęśliwie (np. dobro zwyciężało nad złem).
W tym przypadku film kończy się dobrze bo go oglądałem i mamy tzw. przewagę dobra nad złem.
Najprościej idiocie wytłumaczcie - komedią w tej chociażby scenie było to że nie dostał wp🤬l - jak to zawsze było w ramach PRL ;] ... in real life nie doczekałby 0:20
P.S - Psy - to była komedia... w żadnymk🤬awypadku NIE KRYMINALNA ... ewentualnie wczesne dzieła "Disney XD" ...
A porównanie jakiekolwiek tych 2 filmów przez tego Schaba czy jak mu tam... pozostawię jego rodzicom ... pasuje w końcu wp🤬l spuścic i kompa z majowej komunii zabrać.. :/
Tak się powinien zachowywać każdy Człowiek na przesłuchaniu !!
"Nawet gdy, powiną cię psy
Cii.. Zachowaj sekret
Dobry chłopak na komendzie nie mięknie " PTP
Przypomniało mi się coś... jak Polak trafił na dołek w Anglii ... dwóch policjantów go przesłuc🤬je i pytają czy może kawe ?...kanapke? bo trochę będzie trzeba poczekać na pełnomocnika .A on na to : a nie można tak normalnie ?...wp🤬l i do domu ?