Wzięliśmy sobie imigrantów Ukraińców i ich nienawidzimy, ale to NASI imigranci i c🤬j.
My wzieliśmy ?!
Nie bierz tego co bierzesz bo p🤬lisz. Ich wzięli polskojęzyczni politycy, wykonujący rozkazy EU, USA i c🤬j wie jeszcze kogo !
A i to są chyba TWOI imigranci bo na pewno nie NASI, Polacy ich w większości nie chcą !
A ty p🤬lisz jak potłuczony
My wzieliśmy ?!
Nie bierz tego co bierzesz bo p🤬lisz. Ich wzięli polskojęzyczni politycy, wykonujący rozkazy EU, USA i c🤬j wie jeszcze kogo !
A i to są chyba TWOI imigranci bo na pewno nie NASI, Polacy ich w większości nie chcą !
Co za tępa dzida 🤣 "tutaj królem jest jezus" A czy ten pustak wie że jezus i cała ta religia jest religią z bliskiego wschodu tak samo jak islam? co jej za różnica czy chrześcijanizm czy islam, obie religie są od ciapatych ze wschodu.
Chodzi o to że oni się chcą nam wp🤬lić w nasz styl życia!
Mam w dupie kościółek i cały pedalski kler! Ale k🤬a żaden brudas nie będzie mi się panoszył na moim podwórku i mówił co mam robić
Tak więc skończ pan p🤬lić jakieś prehistoryczne prawdy bo większość ludzi zapewne ma to w dupie
Ja właśnie tak robiłem. Sąsiad ukrofil dwa piętra niżej do tej pory jak mnie widzi to sp🤬ala w drugą stronę.
A najlepsze jest że mu te ukry pluskwy naniosły do mieszkania i się robactwo rozpleniło na całym piętrze na jego klatce. I teraz go połowa bloku nienawidzi