jeżeli cieszy cie to, że komukolwiek są odbierane prawa do normalnego funkcjonowania. To już sie nie mogę doczekać aż Ci sie wp🤬lą te skundlone psy na chate jak będziesz siedział ze swoją matką i pił herbatkę no i zawiną Cie za to, że nie masz prawa tego robić bo nie jesteś tam zameldowany. W roli ścisłości Wyj🤬e mam na kościół Wyj🤬e mam na każdą religie, ale każdy kto popiera nasz rząd i to co robią te psy za 2.5k miesięcznie niech zdycha jak żydzi w Auschwitz Dajcie sobie dalej zakneblować mordy i tłumaczcie to sobie tak ( wole założyć niż sie kłócić i mieć problemy) J🤬 Was wszystkich zniewolone k🤬y
K🤬a Raj dla moich oczu
ładuje do jednego wora ten sam typ ludzi - ludzi którzy łykają niezweryfikowane źródła i jeszcze ich używają jako argumentów. przeczytałem kawałek, niestety to jest bardzo kiepskiej jakości źródło, w dodatku wszystkie odnoszą się do stron pokroju onet/wp, w których na dobrą sprawę ludzie piszą co chcą. właśnie w taki sposób działają antyszczepionkowcy i płaskoziemcy. biorą jakieś gówno warte materiały i używają ich jako źródła prawdy. jedyne co udowodniłeś, to że wystarczy ci artykuł na onecie żeby zaspokoić twoje pragnienie nie istnienia covida.
zobacz na ironię, mi nie wierzysz w to co piszę, ale chcesz żebym uwierzył w to co gdzieś jakieś anonimy/pismaki pokroju onetu. na każdym kroku robisz z logiki prostytutkę. w odróżnieniu od ciebie i linka do pastebina, mam wypis ze szpitala, no ale tutaj również możesz użyć argumentu na poziomie płaskoziemców - spreparowane. więc jak widzisz, ludzie jak ty mnie wk🤬iają, nie mają pojęcia przez co ja czy inni chorzy prześliśmy, ale porównują noszenie maseczki do państwa policyjnego i odbierania wolności.
cały ten protest przeciwko maseczką przypomina mi protest przeciwko pasą bezpieczeństwa w samochodach. kiedy volvo w latach 50 "wynalazło" pasy bezpieczeństwa, amerykanie dumnie okrzyknęli to "pogw🤬ceniem praw człowieka": no i kto taki nagłówek zostawił? to samo nytimes do którego linkuje twój pastebin. huh nawet do dzisiaj zjeby o to protestują: