Aż tak to mnie nie lubili. Wszystkiego się sam dorobiłem... Robiąc 10 na staruszkach.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęhmmm Artykuł 210 Kodeksu karnego (KK) dotyczył porzucenia małoletniego lub osoby nieporadnej,
kiedyś gdzieś coś słyszałeś i p🤬lisz jak potłuczony
dawna 10 to już całkiem inny paragraf
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?To ty p🤬lisz jak potłuczony. Gościu ma 100% racji. Kiedyś 10 ka czyli dziesiona, to był królewski paragraf na kryminale. Dotyczył rozboju. J🤬ismy je na ulicach , właśnie na takich pampersach jak ty. To były czasy. Brak kamer, nagrań, takie czosnki jak ty były regularnie krojone z wszystkiego
Chciałeś zabłysnąć wiedzą, a wyszedłeś na peta
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęehh, jesteś głupi aż siny.
stara 10 o której piszesz to w skrócie rozbój, ale ten artykuł już dawno został zmieniony. zobacz co 210 kk znaczy obecnie. i nie sądzę, żebyś jebnął kiedykolwiek 10. chyba że na jakimś dziadku pod monopolowym
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?J🤬 pranksterów.
Ale zajebiste kawal
Wazne że się nagrało i kasa z YouTube się zgadza, a uciecha dla swołoczy jaka. Ile się ludzi usmiało. A jak by się wystraszył i wpadł pod autobus. Lohohohoho to by dopiero było.
Ludzie którzy robią takie rzeczy dla uwagi, poklasku, kasy powinni być zlikwidowani są rakiem społecznym
Jak się zakłada pedalskie spodnie to się nie ma piwa