podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<obejrzcie sobie "kapitalizm moja milosc" michela moora, tego goscia ktory nakrecil fahrenheit 911. Wiedzielibyscie ze czesto wg filmu osoby po szkole maja na karku blisko 500k dlugu w szkolach. Potem zapierdzialaja jak ten pan zeby to odrobic zadluzeni na cale zycie. Nowoczesne niewolnictwo
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nie znamy genezy tego wybuchu ale tak po ludzku myśle że koleś może mieć racje, pracuje prawie 17 godzin, jest zmęczony w c🤬j a tu przyjeżdza jakaś dzesika i myśli że jak płaci 3 dolce za burgera to jest władczynią świata i robi jakieś głupie pretensje. Kolesiowi puściły nerwy i przynajmniej miał jaja to wyrazić a wiekszość was by potulnie schowała ogon pod siebie i dalej pozoliła sobie wchodzić na głowę czy to klientowi czy szefowi.
I to jest właśnie dowód na potęgę Polski i polskiej gospodarki.
Zobaczcie kto tam pracuję na drive. U nas ładnie magister, inżynier lub koleżanka/kolega po licencjacie - kultura oraz wysoki poziom obsługi i rozmowy z klientem jest pewny.
Wpuścisz czarne bydło bez szkoły, wiedzy i ogłady to Ci sp🤬oli opinie i przegoni klientów.
W Polsce czasem się ktoś zawiesi w okienku i nie ma z nim kontaktu, ale kto by nie odpłynął przy lekturze Prousta szukając, nomen omen, straconego czasu?
Filozof Ci ewentualnie nie wyda wrapa czy frytek, a czarna hołota Cie wyzwie i zwymyśla.
Już dzisiaj POLSKA > USA
Zobaczcie kto tam pracuję na drive. U nas ładnie magister, inżynier lub koleżanka/kolega po licencjacie - kultura oraz wysoki poziom obsługi i rozmowy z klientem jest pewny.
Wpuścisz czarne bydło bez szkoły, wiedzy i ogłady to Ci sp🤬oli opinie i przegoni klientów.
W Polsce czasem się ktoś zawiesi w okienku i nie ma z nim kontaktu, ale kto by nie odpłynął przy lekturze Prousta szukając, nomen omen, straconego czasu?
Filozof Ci ewentualnie nie wyda wrapa czy frytek, a czarna hołota Cie wyzwie i zwymyśla.
Już dzisiaj POLSKA > USA
obejrzcie sobie "kapitalizm moja milosc" michela moora, tego goscia ktory nakrecil fahrenheit 911. Wiedzielibyscie ze czesto wg filmu osoby po szkole maja na karku blisko 500k dlugu w szkolach. Potem zapierdzialaja jak ten pan zeby to odrobic zadluzeni na cale zycie. Nowoczesne niewolnictwo
Z kapitalistycznego punktu widzenia nie ma nic lepszego niż obywatel zadłużony od momentu otrzymania praw wyborczych.
Biorą pożyczki na studia i dla nich to normalne. Potem spłacają to 20 lat. Potem jak spłacą biorą kredyt na dom/mieszkanie na kolejne 20-25 lat. Jak spłacą kredyt to akurat czas na emeryture a na emeryturze zachoruj i kolejne długi medyczne.
Niewolnik od urodzenia do śmierci.
Przypomniało mi się jak X lat temu coś oglądałem jakiś dokument o USA i ich służbie zdrowia itp itd. W kazdym razie jakaś babka ok 80 lat chora ciężko a ubezpieczyciel nie chce jej wypłacić więc musi sama płacić i ma długi medyczne od c🤬ja... i ta stara babka p🤬li, że całe szczęście, że jest wspaniały system odwrotnej hipoteki to ona sprzeda dom bankowi aby pozbyć się długów medycznych a jak umrze to dom zabierze bank i to super opcja dla takich osób...
Niepojęte jak można w takiej sytuacji bronić tak pok🤬ionego sysytemu.
Z kapitalistycznego punktu widzenia nie ma nic lepszego niż obywatel zadłużony od momentu otrzymania praw wyborczych.
Biorą pożyczki na studia i dla nich to normalne. Potem spłacają to 20 lat. Potem jak spłacą biorą kredyt na dom/mieszkanie na kolejne 20-25 lat. Jak spłacą kredyt to akurat czas na emeryture a na emeryturze zachoruj i kolejne długi medyczne.
Przypomniało mi się jak X lat temu coś oglądałem jakiś dokument o USA i ich służbie zdrowia itp itd. W kazdym razie jakaś babka ok 80 lat chora ciężko a ubezpieczyciel nie chce jej wypłacić więc musi sama płacić i ma długi medyczne od c🤬ja... i ta stara babka p🤬li, że całe szczęście, że jest wspaniały system odwrotnej hipoteki to ona sprzeda dom bankowi aby pozbyć się długów medycznych a jak umrze to dom zabierze bank i to super opcja dla takich osób...
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Z kapitalistycznego punktu widzenia nie ma nic lepszego niż obywatel zadłużony od momentu otrzymania praw wyborczych.