Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Koleś chyba powinien zostać oskarżony o znęcanie się nad zwierzętami. My słuchając na ulicy takiego szajsu co najwyżej przewrócimy oczami i zaklniemy pod nosem, ale psy mają o wiele czulszy słuch. Je to boli niemal fizycznie
No i z kopa w łeb temu pchlażowi a potem przywiązać do haka samochodu osobowego marki Fiat Cinquecento i zabrać w podroz puki na sznurku nic nie zostanie
No i z kopa w łeb temu pchlażowi a potem przywiązać do haka samochodu osobowego marki Fiat Cinquecento i zabrać w podroz puki na sznurku nic nie zostanie
Kiedyś jak jechałem rowerem też mnie tak złapał, a że robiłem po 100 km dziennie to mięśnie wyrobione i dostał takiego kopa z góry że mało go w asfalt nie wbiło.