Ewidentnie to ona go sprowokowała. Gość nadbiegał a ta p🤬da się cofa i leje. Facet mógł wyjść pobiegać, żeby rozładować napięcie, bo baba go wk🤬ił, szef go w pracy nakręcił.
Sam to niejednokrotnie przeżywałem, że chciałem znaleźć odosobnienie, żeby ochłonąć, to albo spotykałem natarczywców, albo jakieś poj🤬e sytuacje losowe. No i wtedy wk🤬 wzrasta do kwadratu. Jeszcze do tego jak masz problemy neurologiczne i kolano cię nap🤬la, wręcz pali z bólu. To można w sekundzie wpaść w furię.
Dlatego jak słyszę znajomych "Czemuś ty taki nerwowy" "Ale ty jesteś poj🤬y", to już bez j🤬ia odpowiadam "Postaw się k🤬o na moim miejscu i poczuj ten ból co ."
Najbardziej mędrkują i pouczają c🤬y, które są daleko w tyle od postępu jaki ty robisz w swoim życiu i zachowani, stąd żeby nie czuć się słaby, bo mają tego świadomość. Ukrywają to ciągłe przyp🤬alając się do innych.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wk🤬iają mnie takie sfrustrowane p🤬dy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi p🤬dami.
Ewidentnie to ona go sprowokowała. Gość nadbiegał a ta p🤬da się cofa i leje.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wk***iają mnie takie sfrustrowane p*zdy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi p*zdami.
jak wy niedor*chane zjeby.
Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wk🤬iają mnie takie sfrustrowane p🤬dy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi p🤬dami.