To ja tylko powiem, ze cieszący sie z upadku anglii i szwabów oraz kibicujący zeby ten upadek postępował to ludzie nie potrafiący myśleć, taki typowy zawistny plebs.
A to z tej prostej przyczyny, ze jak ich ciapaci zislamizują, to za nas też sie wezmą.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To ja tylko powiem, ze cieszący sie z upadku anglii i szwabów oraz kibicujący zeby ten upadek postępował to ludzie nie potrafiący myśleć, taki typowy zawistny plebs.
A to z tej prostej przyczyny, ze jak ich ciapaci zislamizują, to za nas też sie wezmą.
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Czego nie zrozumiałeś, dokładnie napisałem słowo w słowo co jest w tym pocieszającego Zapomniałem dodać że już niebawem w angli lewactwo zostanie wyplenione będzie też dużo nowych filmów z latającymi gejami w głównej roli, co też jak by nie było na tym portalu spotka się ze sporym entuzjazmem. Zajebiście patrzy się na to jak te wszystkie tępe p🤬dy tak drące mory by pomagać inżynierom będą przez nich j🤬e do ziemi, i wcale mi ich nie jest szkoda. Z wielką satysfakcją oglądałem filmik jak niemiecki pies pacyfikował staruszka który bohatersko próbował powstrzymać inżyniera z kosą, jeszcze bardziej cieszyło mnie to że inżynier za pomoc ugodził go śmiertelnie.
Jak mam się nie cieszyć , gdy wróg moich wrogów rośnie w siłę i to na ich terytorium
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęgdyby patrzeć krótkoterminowo, to jest to jakiś powód do zadowolenia. Jednak długoterminowo to raczej nie wróży nic dobrego i dla nas.
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Doskonale o tym wiem, jednak co jest gorsze mieć p🤬lonego fałszywego przyjaciela szwaba za sąsiada, czy wroga który z tym się nie kryje że jest naszym wrogiem?
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupępodpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/ruskie się trudzą, giną i walczą, a tak właśnie robi się tą robotę, bez jednego wystrzału. Ruskie muszą się jeszcze wiele nauczyć
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.