Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
jechałem kiedyś na rollercoasterze k🤬a wydałem 15 euro a przeżycie żadne mogłem się za to nak🤬ić
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Jak wyżej mogę polecić Mirabilandię we Włochach Bardzo fajny park, najlepsza kolejka - Katun (poszukajcie sobie na necie On-Ride), kolejna zajeb9sta Divertical, a i-Speed jedzie tak szybko że nie wiesz co sie dzieje i łeb boli po kilku przejazdach
Raz w życiu miałem okazję na czymś takim jechać, niby nic, a jednak strach w c🤬j że nogami w tą konstrukcje przyjebiecie i wracać będziecie mogli w walizce.
Zajebisty rollercoaster jest w Blackpool w Anglii, przeżycie niesamowite, widok zajebisty jak widać morze ze szczytu, strach jak c🤬j ale jechałem 2 razy