Kurna blaszka...
K🤬a najgorsze w podobnych akcjach zawsze jest urwanie nagrywania.
Fake. Sierdalać z tym !
Fake. Sierdalać z tym !
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Za późno już piwa cofnąć się nie da za to ty trzymaj jedno !
Nawet znaków nie montują na wysokości okna przynajmniej w Polsce .
Gdyby tak było to już by mnie nie było i sadoli połowę.
Kto nigdy z okna pociągu nie wystawiał głowę ?
No ja akurat jechałem pociągiem, jakieś 8 czy 9 lat temu w relacji Warszawa
Zagadka matematyczna
Ile centymetrów wzrostu musisz mieć, aby zaj🤬 głową w znak wychylając się z pociągu. ?
Przyjmiemy, że zgodnie z prawem znak znajduje się odległości 2500 mmm od osi torów,
rozstaw szyn wynosi 1435 mm, okno znajduje się 450 mm od szyny , aby stracić głowę musisz wychylić dokładnie połowę swojego ciała i mieć kontakt z powierzchnią znaku o długości co najmniej 50 mmm. ?
No ja akurat jechałem pociągiem, jakieś 8 czy 9 lat temu w relacji Warszawa - Kostrzyn nad Odrą (Woodstock) i jakoś dało radę, aby jednemu z pasażerów znak zawrócił w głowie... nawet na szybko link z tym związany znalazłem (lub z innego pociągu, bo możliwe, że więcej razy niż raz mogło się to zdarzyć)... W każdym razie zaraz za Poznań Główny sytuacja miała miejsce i z 4h czekaliśmy na prokuratora, gdzie ludzie wybiegali na tory, a tam ekspresy wjeżdżały na perony... więc jednym słowem, bredzisz, że nie da się jebnąć znakiem w głowę: