Ty si臋 martw obecn膮 w艂adza jak o to chodzi a nie pisem xD
podpis u偶ytkownika
Si vis pacem, para bellum.Jedyne moje zmartwienie dotycz膮ce obecnej w艂adzy dotyczy ryzyka "zm臋czenia materia艂u" i spowolnienia przy wykrywaniu przest臋pstw i zamykaniu do pierdla kolejnych cz艂onk贸w tej zorganizowanej grupy przest臋pczej.
No gratuluj臋. Brawo Ty. S艂ysza艂e艣 w og贸le co艣 ostatnio na temat tego co obecny rz膮d robi dla nas? Gdziekolwiek? Nie? Ja te偶 nie. B臋d膮 jecha膰 na pisie ile si臋 da byle si臋 ich nie czepia膰 czy co艣 robi膮 czy nie. A nie robi膮 nic. Nie zrozum mnie 藕le, niech rozliczaj膮 pis, ale nie uwa偶am 偶eby to by艂 j馃がy priorytet, a wg tvn Polsat i tvp jest priorytetem! P馃がlcie sobie dalej o tubie propagandowej pisu. Zaj馃がi Ci czapk臋 tak 偶e si臋 nawet nie zorientowa艂e艣 xD
No gratuluj臋. Brawo Ty. S艂ysza艂e艣 w og贸le co艣 ostatnio na temat tego co obecny rz膮d robi dla nas? Gdziekolwiek? Nie? Ja te偶 nie. B臋d膮 jecha膰 na pisie ile si臋 da byle si臋 ich nie czepia膰 czy co艣 robi膮 czy nie. A nie robi膮 nic. Nie zrozum mnie 藕le, niech rozliczaj膮 pis, ale nie uwa偶am 偶eby to by艂 j馃がy priorytet, a wg tvn Polsat i tvp jest priorytetem! P馃がlcie sobie dalej o tubie propagandowej pisu. Zaj馃がi Ci czapk臋 tak 偶e si臋 nawet nie zorientowa艂e艣 xD
I w艂a艣nie dlatego w Polsce jest jak jest b臋dzie si臋 j馃がe byd艂o 偶ar艂o mi臋dzy sob膮 a nikt nie pomy艣li jak wyj艣膰 z tego b艂臋dnego ko艂a.
Jedni sapi膮 na PIS inni na PO a to k馃がy po jednych pieni膮dzach.
1)Tak PO rz膮dzi艂o 偶e Polacy woleli przez 2 kadencje g艂osowa膰 na PIS byle by tylko nie PO.
2)Po d艂ugowiecznym roztrwanianiu polskiego bud偶etu dla klech贸w i nie tylko ... co zrobili Polacy... no co k馃がa zrobili...
Postanowili starych c馃がj贸w wykopa膰 i zn贸w zag艂osowali na 艣mierdzieli z PO.
Kto nie wyci膮ga wniosk贸w z przesz艂o艣ci, skazany jest na powtarzanie b艂臋d贸w.
~~Stephen King, Rose Madder
"Kto Nie Pami臋ta Historii Skazany Jest Na Jej Ponowne Prze偶ycie"
~~George Santayana
podpis u偶ytkownika
Si vis pacem, para bellum.To jest k馃がa j馃がy priorytet i najwa偶niejsza sprawa dla przysz艂o艣ci kolejnych pokole艅, bo jak sie ich nie rozliczy, to nast臋pnym razem p贸jd膮 po bandzie i b臋d膮 robi膰 pierdylion razy gorsze kurewstwa. Natomiast my艣lenie: "to jest dla nich najwa偶niejsze, wi臋c inne sprawy odpuszczaj膮" jest dziecinne, g艂upie i absurdalne, bo jak wida膰 mo偶na rozlicza膰 poprzednich przest臋pc贸w i jednocze艣nie przywraca膰 znaczenie Polski na arenie mi臋dzynarodowej, otrzyma膰 w ko艅cu dziesi膮tki miliard贸w z KPO itp. Naprawianie tego co spartoli艂 pis potrwa jeszcze bardzo wiele lat, bo oni przez 8 lat niszczyli pa艅stwo wp臋dzaj膮c nas w dyktatur臋.
Emerytury sbekom przywr贸cili, to jest najwa偶niejsze dla przysz艂ych pokole艅, co by nie odj馃がi przyjdzie PO i emerytury przywr贸ci w imi臋 lepszej przysz艂o艣ci
podpis u偶ytkownika
Si vis pacem, para bellum.i jeszcze nie zapomnij o fur deutschland! to najwa偶niejsze. No i o艣miorniczki za 800z艂. to zrujnowa艂o bud偶et na lata
Jedyne moje zmartwienie dotycz膮ce obecnej w艂adzy dotyczy ryzyka "zm臋czenia materia艂u" i spowolnienia przy wykrywaniu przest臋pstw i zamykaniu do pierdla kolejnych cz艂onk贸w tej zorganizowanej grupy przest臋pczej.
No jest to ryzyko, 偶e jak ju偶 rozlicz膮 PiS to nast膮pi wypalenie i nie zrobi膮 tego na co zabrak艂o jaj PiSowi, czyli wpakuj膮 do pierdla tak偶e siebie. PO czy PiS? Ci pierwsi te偶 robili grube przewa艂y, grubsze od tych 艣miesznych, dziecinnych o艣miorniczek czy Nowaczkowych zegark贸w za 20k. Jestem za! Niech rozliczaj膮 wszystkich winnych, tak偶e siebie.
podpis u偶ytkownika
Si vis pacem, para bellum.