podpis użytkownika
Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,podpis użytkownika
Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,Kogo to obchodzi? Będę chciał obejrzeć piłkę, to włączę Barclays Premier League, jakbym chciał zobaczyć zawody w nurkowaniu to jest wiele lepszych sposobów niż oglądanie tej zj🤬ej ligi p🤬deczek.
@DeWitt- mówię ogólnie o charakterystyce ligi, a nie o pojedynczych przypadkach, które to można znaleźć dosłownie wszędzie. Mecz ostatnio oglądałem wczoraj i oglądam je od około 8 lat, od kiedy kibicuję Manchesterowi. Rooney nurkuje? Jestem kibicem MU więc mogę być nieobiektywny, ale naprawdę nie przypominam sobie sytuacji kiedy symulował. Young owszem, symuluje że aż się patrzeć nie da, ale Rooney? Ten, który ostatni mecz w lidze mistrzów tak chciał zagrać, że z bólu musiał cisnąć na blokadzie ze złamanym palcem? K🤬a chłopie, jeżeli ty nie widzisz różnicy między derbami United- City, Liverpool- Everton, czy Arsenal- Tottenham a tym całym nagłaśnianym Gran Derbi, to nie wiem czy się smiać czy olać to, że mnie nazywasz tępotą. Derby w Hiszpanii polegają na tym, kto więcej razy wymusi wolnego/karnego/czerwoną dla przeciwników. Na Premiership 'święcę' już kilka tysięcy więcej dni niz jeden, hiszpańską też niekiedy z braku laku oglądałem i różnica jest. Kolosalna. Chcesz porozprawiać na ten temat to pisz z sensem, bo wymyślaniem mi od tępoty tylko pokazujesz, że wolne dzisiaj w szkole to trzeba się wyszaleć na necie. Pozdrawiam.