Widac, ze nasze kochane, wyedukowane, mające wkład w społeczeństwa sebixy rowneż brali udział w marszu równości. Homoseksualisci nikogo nie krzywdzą tym Kim są, natomiast sebixy juz tak. Pal go licho wykrzyki I różne wyzwiska, ale petardy, pobicia I kradzieze to juz za duzo. Nie zyjecie w jakies afryce wy tępaki. Wspolczuje rodzicom bo napewno inaczej was wychowywali. Widze tą całą nienawiść, zło panoszące się miedzy sebami. Przykro jest mi jak na to patrze. To zacofanie, pogarda dla drugiego czlowieka tylko dlatego, ze woli inaczej. Brak mi slow.
Nie p🤬l!!!
Nie chodzi o stygmatyzowanie gejów bo kogo to obchodzi kto co robi w łóżku. Chodzi o to że te całe środowisko lgbt i ta cała tolerancja to czysty komunizm. Kto identyfikuje się z lgbt jest albo ukrytym komunistą albo debilem myślącym że chodzi o tolerancje. Doskonale to widać po 2 sytuacjach: lgbt wydaje wlepki z Maryją z tęczową otoczką głowy - lewica: o jakie do dobre, skłania do refleksji, nie obraża uczuć religijnych, to sztuka.
Jakaś gazeta wydaje wlepki "strefa bez lgbt" - lewica: nietolerancja!! dzielenie ludzi!!! stygmatyzują niczym naziści!!! obraza!!!
C🤬j w dupsko komunistom którzy wykorzystują gejów do degeneracji społeczeństwa.
podpis użytkownika
Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.To co k🤬a robisz na portalu dla sadoli? To dopiero odchylenie od normy.
Moje miasto chociaż wie jak z tymi szmatami jechać nie to co w warszafce.
podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."To k🤬a nie wiesz jak się ubrać wybierając się na marsz przeciwko promowaniu zboczeńców? Na ślub też pójdziesz w dresie? Albo w ten sposób chciał sprowokować, albo jest po prostu debilem. Moje miasto chociaż wie jak z tymi szmatami jechać nie to co w warszafce.