podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Do dziś nie rozumiem jak można się tak spaś... ii prosze nie p🤬lcie że to choroba tarczycy albo grube kości czy takie jebańce poruszają się o własnych siłach i czy jak wózek się sp🤬oli na drodze to trzeba dzwonić po holownik ciężarowy? Dla zabawy bym takich wywracał kołami do góry i patrzył jak ginie w męczarniach próbując choć podnieść nogę
Ok... napisze tyle... bardzo rzadko się udzielam w internecie zazwyczaj jestem „obserwatorem” lecz w końcu musiał przyjść ten moment kiedy coś w końcu napisze.. mordeczki, ziomeczki i kobiety.... żarty żartami.. śmieszki śmieszkami.... ja bym prędzej człowieka skrzywdził niż jakieś zwierze... ja p🤬le jakim trzeba być tchórzem aby krzywdzić zwierze które nie może oddać.. (nie każde może)... c🤬a c🤬j i powidła posypane solą na rany zadane przez noże (twój, mój) aby k🤬a zdechła szmata..
podpis użytkownika
jest chora. na niepohamowany apetyt. tez mnie te pojeby wk🤬iaja co zawsze mowia ze to chora osoba. c🤬ja nie choroba. choroba moze byc sojusznikiem otylosci ale tyje sie od nadmiaru kalorii ktore do mordy wpycha sie samemu i jest to tak dluga droga do takiego stanu i jest tak duzo czasu zeby powiedziec sobie stop ze trzeba byc psychicznie chorym zeby tego nie zrobic. reasumujac: albo wsadzasz do mordy za duzo kalorii, albo ich za malo spalasz, albo co gorsza i co widac na filmiku, jedno i drugie.
Do dziś nie rozumiem jak można się tak spaś... ii prosze nie p🤬lcie że to choroba tarczycy albo grube kości czy takie jebańce poruszają się o własnych siłach i czy jak wózek się sp🤬oli na drodze to trzeba dzwonić po holownik ciężarowy? Dla zabawy bym takich wywracał kołami do góry i patrzył jak ginie w męczarniach próbując choć podnieść nogę