Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Z okazji Międzynarodowego Dnia Bez Mięsa, obrońcy praw zwierząt zorganizowali sobie protest. Nie ma co się zagłębiać bardziej w temat. Nikogo nie obchodzi co myślał schabowy zanim wylądował na talerzu.
Człowiek jest wszystkożercą - i czego by nie p🤬lili wegetarianie żremy też mięcho i dobrze nam z tym
A jak ktoś ma z tym problem niech nieco przebada sobie opcje układu pokarmowego zwierząt roślinożernych, mięsożernych i świń takich jak my ludzie wszystkożernych
kuźwa chcą to niech jedzą, nikt przecież nie je mięsa człowieka, nikt normalny i chyba tak jest ok. To czy będe jadł mięso czy nie , niczego nie zmieni, moze najwyżej zirytuje na grillu kiedy trzeba smazyć jakieś chore bakłażany dla jednej osoby, bo przecież nie będzie jadła świnki, która jest taka słodka kiedy się urodzi, lub małej krówki.
Dla jaj poszedłbym na coś takiego z musztardą i bułkami, po czym musztardą uwaliłbym jakąś laskę. Pewnie zaraz by mnie policja zwinęła, ale byłaby zabawa.
Manifestowanie swojej odmienności, prawie jak manifestowanie homoseksualności. Zaczyna mnie to denerwować, czy ja im każe jeść mięcho? Nie, więc wara od mojego mojego schaboszczaka!
kombbatant napisał/a:
niezle kaski
mialem ostatnio z moja cora rozmowe dosc ciekawa:
-ja: zjem cie!
-cora-zjedz mnie , jestem mieso,wes mnie zjedz-jestem dobre mieso!!
Nie żebym miała coś przeciwko takim akcjom ale i tak tego typu zdjęcia mnie nie zniechęcą do jedzenia mięsa bo je jadłam, jem i jeść będę a weganie niech wreszcie nieco spasują bo i tak mięsożernych do żarcia wyłącznie roślin nie przekonają.
PS. Tak btw to irytuje mnie czemu ci nawiedzeni eko, obrońcy zwierząt oraz wegetarianie bronią zwierzątek a jak przyjdzie co do czego to noszą rzeczy robione ze skóry bo tacy się niestety zdarzają. Ach ta hipokryzja