podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Pracuj臋 dla tej firmy jako analityk i jesli my艣licie, 偶e macie k馃がa wyb贸r co do ceny to powodzenia w 偶yciu.
media expert to terg i posiada mn贸stwo innych firm i sp贸艂ek. avans, media expert, elektro, impakt i w kij innych oraz innych firm zale偶nych.
w sklepach kupuj膮c nigdy nie oszcz臋dzicie bez wzgl臋du na to ile niby jest taniej gdziekolwiek indziej.
Nie mam czasu ani ochoty zag艂臋bia膰 si臋 ale jak chcecie taniej kupi膰 to nie w wielkich sklepach bo zawsze przep艂acicie a cena jest sztucznie nadmuchiwane przez kilka innych "KONKURENCYJNYCH" sklep贸w...
Oj, no to chyba juz nie pracujesz? Dane osobowe na Zbiorce, latwo znalezc, do tego jestes dosyc slawny...Witamy na Bezrobociu. Kto wie, czy nie z pozwem za dzialanie na szkode pracodawcy...
podpis u偶ytkownika
Natura sama eliminuje debili.Oj, no to chyba juz nie pracujesz? Dane osobowe na Zbiorce, latwo znalezc, do tego jestes dosyc slawny...Witamy na Bezrobociu. Kto wie, czy nie z pozwem za dzialanie na szkode pracodawcy...
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Strasznie si臋 boj臋 maj膮c publiczny profil na linkedin gdzie ponad 50 tysi臋cy pracownik贸w terg widzia艂o mnie a 艂膮cznie ponad 1mln os贸b w ca艂ej polsce... Rzeczywi艣cie.
Do tego pracuj臋 na 2 etatach i nie tylko.
Id藕 podp馃がl i zobacz jak nic si臋 nie stanie w zwi膮zku z tym.
Chcesz mnie k馃がa szanta偶owa膰...
Jakby kto艣 mia艂 film gdzie wk艂adam sobie w dup臋 wibrator i mnie szanta偶owa艂 to bym samemu film rozes艂a艂 dalej jako pierwszy i si臋 inaczej bawi艂 z typem a nie si臋 ba艂
Ja? Ja nie. W dupie to mam i dobrze Ci zycze. Ale wsrod tylu uzytkownikow zawsze znajdzie sie pojeb, ktoremu sie nudzi. Chcialem tylko zwrocic Twoja uwage na glupote, ktora zrobiles, zebys to wykasowal, poki czas.
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Ja? Ja nie. W dupie to mam i dobrze Ci zycze. Ale wsrod tylu uzytkownikow zawsze znajdzie sie pojeb, ktoremu sie nudzi. Chcialem tylko zwrocic Twoja uwage na glupote, ktora zrobiles, zebys to wykasowal, poki czas.
podpis u偶ytkownika
Kto rz膮dzi przesz艂o艣ci膮, w tego r臋kach jest przysz艂o艣膰; kto rz膮dzi tera藕niejszo艣ci膮, w tego r臋kach jest przesz艂o艣膰.Po Twoim nicku my艣la艂em, 偶e napisa艂e艣 same brednie, ale w sumie troch臋 racji masz. Tylko, 偶e pralki raczej a偶 tak dro偶e膰 nie powinny, no i chyba nie my艣lisz , 偶e "czyszczenie magazyn贸w" to nie jest chwyt marketingowy w celu r馃がania w dup臋 klient贸w?
Media Expert to najwi臋ksze zak艂amane 艣cierwo na rynku. Podam g艂upi przyk艂ad. Szuka艂em pada do xboxa. Pad chodzi艂 srednio oko艂o 260-280z艂. Na Media Exprert promocja 310 z 340z艂. Ten sam pad. Dodam, 偶e nigdzie NIGDZIE w sieci nie da si臋 znale藕膰 pada w tak kosmicznej cenie. Napisa艂em do nich maila, 偶e oszukuj膮 klient贸w bo pad nawet w dniu premiery nie osi膮gn膮艂 takiej ceny o jakiej oni pisz膮. Odpisali, 偶e ceny ich produkt贸w zmieniaj膮 si臋 dynamicznie bla bla bla i takie tam p馃がlenie.
J馃が zak艂amane 艣cierwo jakim jest Media Expert.