Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mieszkam w Poznaniu i do tego centrum z narzeczoną mamy w planie udać się za miesiąc, aż ta cała euforia pierdylionowym centrum handlowym w Poznaniu minie.
Gdyby zarobki były większe, czy też lepsze szkolnictwo i chęć/możliwość do ksztacenia, to żaden z nich by nie pobiegł...
Jak to się ładnie mówi: "w dupie byłeś, c🤬ja widziałeś". (bez urazy) Zobacz sobie na yt co się dzieje w takim np. Londynie gdy zaczynają się wyprzedaże po świętach. Przeżyłem osobiście. Niesamowite uczucie gdy niesie cie rozpędzona fala ludzi.
Wydaje mi się, że sami biegną tam nie wiedząc nawet co mają zamiar kupić, byle coś w promocji, nawet gówno w papierku.
Mi się wydaje że wielu wie po co biegnie. Jak są niskie ceny to zap🤬lają tylko po to aby opchnąć na allegro. Sam byłem świadkiem jak gość kiedyś w saturnie capnął 10 lapków za grosze i zaraz za bramką na „gorąco" wystawiał.
Nie zarabiam jakichś kokosów ale...
Nie potrafię zrozumieć jak można się tak zachowywać żeby kupić jakieś trampki, czy inny k🤬a dres "bo promocja".
Według mnie to jest uwłaczające godności zachowanie. Takie biegi, szarpaniny, wrzaski... ja p🤬lę. Jedyna sytuacja w której jestem w stanie sobie usprawiedliwić takie zachowanie to rozdawanie pomocy humanitarnej głodującym.
Widać jak niedaleko ludzie odeszli ewolucyjnie od reszty swoich człekokształtnych przodków i kuzynów
Ludzie sami siebie poniżają. Dają sobą pomiatać i manipulować w każdej chwili....żałosne. Promocja 5%.....i jada na drugi koniec miasta autem bo kupia coś o 5zł taniej....spalając przy tym paliwa za 10zł.