W Polszy też tak potrafią.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerW Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wyp🤬olisz. Za darmo to i ocet słodki.
W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wyp🤬olisz. Za darmo to i ocet słodki.
Nie zesraj się folksdojczu
Ale ty głupoty p🤬lisz... To nie wynika z miejsca zamieszkania a z podstawowych wartości jakich zostaliśmy nauczeni, widać że rzadko wyjeżdżasz z rodzinnego domu.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNie zesraj się? Tylko tyle potrafisz napisać? 33 lata żyję w tym syfie i zdążyłem zobaczyć, jak polactwo reaguje na darmochę. Choćbyś gówno położył na promocji w sklepie i napisał "obniżka 80%", to by się rzucili jak cygan na twój portfel.
Tak się składa, że w Polsce to ja jestem gościem. 80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy. Więc żeś mocno nie trafił.
Potrafię więcej, ale mi szkoda czasu na butloszczocha.
A nie dałoby się tak zrobić, żebyś już na 100% wyj🤬 z Polski i tego forum, folksdojczu...?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerMięso i czekolada dojechały na Podlasie.
Nie zesraj się? Tylko tyle potrafisz napisać? 33 lata żyję w tym syfie i zdążyłem zobaczyć, jak polactwo reaguje na darmochę. Choćbyś gówno położył na promocji w sklepie i napisał "obniżka 80%", to by się rzucili jak cygan na twój portfel.
Tak się składa, że w Polsce to ja jestem gościem. 80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy. Więc żeś mocno nie trafił.
co piecze dupka leszczyku ze mieszkasz w sprzedajnej noże ! co idz poproś niech ci ktoś po masuję może ci będzie trochę lżej. dziwne że masz internety w tej swoje noże ^ niemiecki parobku !
ty zwiedziłeś połowe europy chyba k🤬a palcem po mapie buahhahaha śmieszny jesteś jak ty zwiedzałeś swoje niemieckie tereny palcem po mapie ja już tam byłem pecie ! więc możesz mi lizać buty tyle ci zostaje !
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerco piecze dupka leszczyku ze mieszkasz w sprzedajnej noże ! co idz poproś niech ci ktoś po masuję może ci będzie trochę lżej. dziwne że masz internety w tej swoje noże ^ niemiecki parobku !
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler