Nawet nie będę tego komentować. Zanim ty znajdziesz Berlin w atlasie samochodowym, i jaką autostrada się tam jedzie, ja już będę zjeżdżał z ringu Antwerpii, by jechać w kierunku Zeebrugge drogą E34 panie obieżyświeciu.
stary szcza do butelek i daje do picia
Nie zesraj się? Tylko tyle potrafisz napisać? 33 lata żyję w tym syfie i zdążyłem zobaczyć, jak polactwo reaguje na darmochę. Choćbyś gówno położył na promocji w sklepie i napisał "obniżka 80%", to by się rzucili jak cygan na twój portfel.
Tak się składa, że w Polsce to ja jestem gościem. 80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy. Więc żeś mocno nie trafił.
ty, siofer, jazda po autostradach i stanie na parkingu to nie zwiedzanie!, to, że byłeś w danym kraju, nie oznacza, że go zwiedziłeś! poza tym z ciebie taki drajwer, jak z koziej dupy trąbka i bez nawigacji do kibla nie trafisz, skoro twierdzisz, że włocławek to podlasie
i na przyszłość na minusie to mroźnia, nie chłodnia
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNóż to mi się w kieszeni otworzył, jak to przeczytałem, niedouczony tłuku, który edukację zakończył na dwóch pierwszych klasach szkoły podstawowej.
ty skończyłeś ale c🤬jem w dupie mama robi ci obiadki siedzisz tam u starej na chacie ! bo niczego w życiu się nie dorobiłeś jak jest fajnie ?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerBierz połowę tego co bierzesz albo zmień dilera. W dupie byłeś i owsiki widziałeś. Ty dalej siedzisz ze starym, i r🤬asz go w dupę bo żadna normalna nie chce z tobą iść do łóżka. Jakby nie twój stary to byś całe życie na ręcznym jeździł, kasjerze Biedronki.