Coś musiało ci się pomylić. Nie jestem butloszczochem tylko twojamordaszczochem . Z Polski nie wyjadę, ale jak chcesz, to wskakuj do mnie do chłodni. Po załadunku 33 palet zawsze zostaje z tyłu nieco miejsca, w sam raz na stojąca osobę . Mogę Ci zapewnić podwózkę, za darmo w temperaturze -25 stopni do Niemiec, Belgii, Holandii, czy Francji. Gdzie chcesz, i nie musisz dziękować . Prowadzę wideobloga i jak chcesz zobaczyć, jak szczam w butelkę, sram w worki, blokuje lewy pas, przewracam znaki na skrzyżowaniu, i mało nie doprowadziłem do karambolu, to filmiki masz tutaj, w linku. Nie dziękuj .
Niech zgadnę - dziadka ruskie nakryli w obozie koncentracyjnym , bo nie zdążyl się ewakuować i został na przymusowych robotach na zawsze? [...]
Radziu widzę ta sama branża, też chłodnia
Ale nie spinaj się tak z tym zachodem, małpę wsadzisz za fajere i też pojedzie, poleć sobie na Tromsø na przykład i nie obsraj zbroi
Dla mnie zachód to przeżytek, dno i metr mułu
A no i Radziu nie zapominajmy i nie popadajmy w jakiś dziwny samozachwyt, Ty mówisz zjeździłes 60% Europy, ja przez wiele lat praktycznie całą i nie wmawiaj ludziom, że zwiedzasz
Ja doskonale wiem jak to wygląda i może promil procenta coś z tych wyjazdów pozwiedzales
Mówiłeś z pamięci jak jechać na Antwerpię czy gdzieś tam, a jestem pewny, że Tromsø sprawdzasz właśnie na Googlach gdzie to jest
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy.
W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany market, to wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wyp🤬olisz. Za darmo to i ocet słodki.
I co, beton mieszają na zachodzie faktycznie w lewą stronę? Czy zależy od regionu?
O k🤬a, przepraszam, ty żeś pozwiedzał cała Europę za kierownicą ciężarówki o k🤬a nie wierzę że tacy idioci istnieją na c🤬j ja na wakacje leciałem samolotem i potem na miejscu auto wynajmowałem jak mogłem zapakować rodzinę do śmierdzącej ciężarówki i zwiedzać na pauzie obsrane parkingi przy autostradach
Mówisz że dwa lata temu cos podobnego widziałeś w Polsce co np. W usa jest codziennością? I jeszcze o ukraincach i upa musiałeś dodać? Założę się ze jestes spermiazem któremu nawet Ukrainki nie dają wiec ciebie to boli ha ha ha. Niemcy I ciapte ruch@ją Polskie kobiety a ty nawet Ukrainki nie potrafisz ha ha ah.
..................... widać że rzadko wyjeżdżasz z rodzinnego domu.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerja mam umytą
...Czytajcie głupie k🤬y ze zrozumieniem, a teraz do garów, i do sprzątania tępe c🤬y, bo obiad sam się nie zrobi, a laska się sama nie op🤬li, więc wieczorem mordy umyjcie i c🤬y wygolcie.
Nerwy ci puszczają od tego szczania w kabinie i spalin
PS
A ja ci się te szczochy czasem wyleją w kabinie, to długo trwa wietrzenie...?
A prysznic to bierzesz regularnie raz na tydzień czy jak..?
K🤬a... ale ty musisz j🤬, stary....
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler