Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ponieważ "nikt nie może być sędzią we własnej sprawie"(Nemo iudex in causa sua), to samo tyczy się prokuratury i innych służb. Nie rozumiem co w tym dziwnego, toż to podstawa bezstronności.
Zajmie się tym inna prokuratura. W przypadku sprawy dotyczącej sądu ogólnie, analogicznie zajmuje się tym inny sąd. Etc.etc.
Swoją drogą śmieszne jest jak ludzie nie mają kompletnego pojęcia o czym piszą, na sam artykuł nie wchodziłem ale jest tam pewnie cała masa hejtów na prokuraturę pisanych przez laików w temacie.
To nie jest żaden absurd. Tak się tworzy tematy zastępcze.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
I co tu komentować. Przecież to co się dzieje w Europie od kilku lat jest jawną parodią. W czasach ZSRR chociaż starali się kłamać, dzisiaj już śmieją się obywatelom prosto w twarz. Czekam z niecierpliwością na upadek Unii i rządu w Polsce, bo to upaść musi.
Ej, czyli teoretycznie, jak bym zawiadomił wszystkie prokuratury w Polsce o tym, że mają bombę, to by mi c🤬ja zrobili
btw. ten którego złapali przyznaje się do winy? Znając ich umiejętności, to pewnie nie ten...