Taki fajny ten próg, niezbyt widoczny. Nawet przepisy mówią o konieczności malowania jaskrawą odblaskową farbą, lub montowania gotowych z odblaskami. Choć i u nas przepisy to często teoria...
Jeśli uzasadnione jest ograniczenie prędkości w tym miejscu i jest to poprzedzone wielkimi znakami, a lubiący zap🤬lać maja to w dupie, to mi się takie rozwiązanie znacznie bardziej podoba niż jakieś pedalskie radary : D
J🤬 ludzi budujących takie gówna. Wywieźć ich wszystkich do puszczy i niech tam sobie mieszkają w szałasach z małpami.
założe się że to meksyk. tam oprócz autostrad progów nasrane jest wszędzie. nawet na 3 pasmowych drogach z dopuszczalną prędkością 80. nigdy nie są pomalowane, czasem stoi znak. nie znam człowieka, który pierwszy raz pojechał do meksyku, i nie przeleciał się na tym jak na filmie. ja też latałem jak oni.
I właśnie dlatego takie rozwiązanie jest dobrym pomysłem: skoro na debili co zap🤬lają bo mają poglądy że mogą mandaty nie działają, po czymś takim zap🤬lać przestaną.cus podobnego spotkało mnie na "autostradzie" w Albanii kilka lat temu nazad całe szczęście skończyło się na pogubieniu kołpaków
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.I właśnie dlatego takie rozwiązanie jest dobrym pomysłem: skoro na debili co zap🤬lają bo mają poglądy że mogą mandaty nie działają, po czymś takim zap🤬lać przestaną.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Może ze swoimi mądrościami udasz się do np Birmy. Tam będziesz doły kopała, żeby samochody nie jeździły za szybko. Idealnie wpasujesz się w klimat ludzi nie przystosowanych do życia w cywilizacji technicznej.