Nie chcę bronić motop🤬dy, ale mamy k🤬a XXI wiek... Lodówka potrafi zamówić Ci automatycznie brakujące żarcie z lodówki, ale kamerka za 200 zł do tira, żeby nie być j🤬ym zagrożeniem cofając to już jest k🤬a poza ludzkimi możliwościami nagle według Ciebie?
Nie wiem jak jest w stanach ale u nas cofanie pojazdem ciężarowym bez pilota jest zabronione.
K🤬a, czy wy jadący tu na motocykliste jesteście jacyś niedorozwinięci? Tir COFAŁ! Ma obowiązek uważać gdzie cofa, a także ustąpić pierwszeństwa. Taki manewr na drodze takiej jak ta jest niebezpieczny! Mało nie zabił człowieka. Motocyklista poruszał się zgodnie z prawem i zgodnie z rozsądkiem. Był daleko od tira, na tyle daleko, że uszedł z życiem. Jesteście głupsi niż przewiduje ustawa.
Któż mógł przewidzieć, że ciężarówka może mieć bezpośrednio za przyczepą martwe pole i nawet dla własnego bezpieczeństwa nie należy za nią jechać j🤬ym motorem środkiem pasa (co swoją drogą w PL jest wręcz nielegalne)?
Ślepy jesteś czy głupi, przecież trzymał się prawej strony, zresztą nie ma to znaczenia, bo gdyby stał tam samochód, to i tak dostał by dzwona, poprostu jego szerokość król szos cofa, a kamerki z tyłu nie mam
Nie chcę bronić motop🤬dy, ale mamy k🤬a XXI wiek... Lodówka potrafi zamówić Ci automatycznie brakujące żarcie z lodówki, ale kamerka za 200 zł do tira, żeby nie być j🤬ym zagrożeniem cofając to już jest k🤬a poza ludzkimi możliwościami nagle według Ciebie?