J🤬y bocie za kasę, hasło Got mit uns jest hasłem pruskim które przeszło do III Rzeszy tak samo jak mnóstwo innych elementów związanych z państwem i armią Cesarstwa Niemieckiego po zjednoczeniu.
Gdybyś był czymś więcej niż kiepsko opłacanym botem co zagląda na pięć sekund na wikipedie to byś wiedział że konkordat jest nazwą umowy międzynarodowej jaką państwo Watykan podpisuje z innymi państwami a do tych państw należy szereg nie-katolickich państw.
Odsyłam do punktu pierwszego. III Rzesza jako państwo odziedziczyła wszystko po Cesarstwie Niemieckim. Gdybyś nie był kiepsko opłacanym stulejarzem co spamuje z jakiegoś bunkra, to byś wiedział że reformy zajmują lata
No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?
Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście żałośni
podpis użytkownika
NiezmanipulowanyAle ta Hiszpania jest zacofana.
Myślałem że tam muslimy już dawno zakazały publicznie takich obrządków z jezusem
Proszę " TO SĄ, DE BI LU CHRZE ŚCI JA NIE!!!"
ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych
Przecież to się nie zgadza z prawicową
No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?
Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście żałośni
Osiołku - Konfederacja jest za religią! Tak, geniuszu - ZA. Braun wita się "szczęść Boże". Nie podumał ty? Tylko że są za CHRZEŚCIAŃSTWEM a nie za Islamem!
CHrześcijanie nie gw🤬cą całymi gangami muzułmanek. W kościołach nie obgadują zamachów? Już się rozjaśniło?
Osiołeczku najsłodszy - w Polsce kobieta może wyjść o 1 w nocy i chodzic gdzie tylko chce (byle nie koło ośrodków dla Murzynów) i nikt jej nie zgw🤬ci. Niedawno w Niemczech świnka szła wieczorem przez park - i spotkały ją ... 3 gw🤬ty zbiorowe!!! Niezależne od siebie. W tym samym parku, tego samego dnia!!!
Ponawiam pytanie debilu (bo inaczej nie można nazwać gościa, który nie jest w stanie ani niczego przeczytać ze zrozumieniem, ani zrozumieć prostego pytania)…
W którym miejscu napisałem że to są muzułmanie?
Zrozumiałeś pytanie imbecylu? To odpowiedz, a nie pisz jakichś bełkotliwych słowotoków
I tu się zdziwisz niedouczony chłopczyku.
Malaga, bo właśnie w tym mieście była ta procesja, od 716 do 1487 roku była muzułmańska (771 lat), a katolicka przez kolejne 548 lat… i co, zatkało kakao? Wcześniej była rzymską, a później biznatyjska prowincją. Czyli zgodnie z twoją kretynska teorią, Malaga powinna świętować Ramadan, katolicy powinni się chować w piwnicach