Wygląda że akcja działa się w nocy przy słabym oświetleniu (widać że ISO jest na tym filmiku mocno podkręcone żeby było widać co się dzieje), koleś pewnie z tego powodu zauważył ten szlaban w ostatniej chwili, słabe światełko na tej gównohulajnodze nie pomogło (ja sobie na mojej założyłem mocne dodatkowe na kierownicy bo po ciemku można się na takim gównie mocno poobijać).
Wygląda że akcja działa się w nocy przy słabym oświetleniu (widać że ISO jest na tym filmiku mocno podkręcone żeby było widać co się dzieje), koleś pewnie z tego powodu zauważył ten szlaban w ostatniej chwili, słabe światełko na tej gównohulajnodze nie pomogło (ja sobie na mojej założyłem mocne dodatkowe na kierownicy bo po ciemku można się na takim gównie mocno poobijać).
To tym jeździsz?
Mamy nadzieje, że się trochę poobijasz. I nie zapomnij o kamerze! Chcemy zobaczyć Twoje "szczęście".
Szkoda, że szlaban nie był, jak kiedyś, z betonu, czy innego kamienia.
Czekamy na twój filmik. Dokup se też oqlary, bo film jest nagrany w dzień.
Co ty gadasz, przeciez tam jest dzien!
Dzięki, już się trochę poobijałem tylko że mam kask z ochroną szczęki i ochraniacze więc niewiele się stało, bez tego pewnie byłoby kiepsko.
U Niemców pod koniec leżało to na chodnikach, trawnikach, w rzekach i wszędzie gdzie się dało.
Miasta miały duży problem z zaśmieceniem i teraz wszystkie te hulajnogi poznikały.
Czytałem w prasie, że niektóre miasta wprowadziły oficjalny zakaz i można wyłapać mandat, ale na początku to było wielkie halo i przyszłość Europy plus strefy do których nie można było niczym innym wjechać, albo na kamasz.
Z autami elektrycznymi też tak będzie.