Szczerze? Znalazłem to na YT i puściłem z prędkością 1,25. I brzmi praktycznie normalnie. Nie wiem czy to nie efekt tego że coś nie pykło z transmisją. Niewielkie opóźnienie i każdy brzmi jak naj🤬y.
Nie bronię go bo mi koleś jest obojętny ale zwróćcie też na przyśpieszeniu że ruchy osób wokół też są jakby bardziej naturalne.
Masz widzę alergię na zagranicznych agentów, to się pewnie bierze z tego że wasz "system immunologiczny" cierpi przez to że wszędzie ich widzi: w twoim kraju każdy przyzwoity człowiek musi zaczynać wypowiedź od stwierdzenia jakoby był owym zagranicznym agentem.Dlatego właśnie żadne media z przeważającym kapitałem zagranicznym nie powinny mieć znaczącego udziału na rynku polskim.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresMasz widzę alergię na zagranicznych agentów, to się pewnie bierze z tego że wasz "system immunologiczny" cierpi przez to że wszędzie ich widzi: w twoim kraju każdy przyzwoity człowiek musi zaczynać wypowiedź od stwierdzenia jakoby był owym zagranicznym agentem.
Jednak z drugiej strony, trochę masz racji: zagraniczni agenci faktycznie występują — wiesz to z autopsji.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.