Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@up głębokie gardło to wiem co to jest, ale rimming? Czy to coś co się montuje do passata na dachu?
Znam takich magd sporo i tych profesorów też. Jedną taką "Patrycję" matka wysłała do mnie na korepetycje z matematyki. Takiej bezdennej głupoty nie wiedziałem i mam nadzieję że już nie zobaczę. Ale Pati spełniła swój obowiązek. Uprawnienia do 500+ nabyła w wieku lat 16. Ojce oczywiście różne oraz NN.
@geodeta co to przez 10 nie potrafi dzielić: Nawet jak byłem nap🤬lony tak że nie miałem władzy w nogach i widziałem potrójnie byłem w stanie dowolną całkę rozjbac i kodzik w ASM na pisać na zawołanie...także geodecie to ty pewnie tyczkę trzymasz.