podpis użytkownika
takie tam bez konkretówPoza tym jakby się mieli czepiać, to pojechali by za pierwszym gościem, który jednak wyprzedził policję na pasach.
auta dziwnie zwolnił przed policją skoro pasy dla pieszych był puste i jechać dalej ze swoją prędkością ,
Miałem identyczną sytuację jak jechałem do roboty zaraz po wprowadzeniu tego przepisu.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2duPytanie kontrolne: raczej prawa jazdy (legalnego) nie posiadasz, co?
Bo pierwszy samochód wyprzedził zgodnie z przepisami (mamy tam przejście dla pieszych o ruchu kierowanym).
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęa zauważyłeś co dokładnie napisałem? jeśli by chcieli się przyj🤬... nie że mieliby powód żeby się przyj🤬.
wiem, że ciężko ci zrozumieć, że należy czytać ze zrozumieniem, ale czasami spróbuj.
mnie tak zrobili 15 lat temu, włączyli bomby, przyszedł z i ryjem na mnie że prawie ludzi zabiłem (nie było nikogo) ja 18 lat nie wiem o co chodzi przerażony że zaraz mnie siłą wyp🤬oli z cinkola, dali mi c🤬jki 200zł za niezapięte pasy... pasy miałem ale powiedział że to taniej jak nie mam pracy tylko szkoła itp. a chodziło pewnie o to że tam był monitoring i mogli by beknąć