Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
To samo, nazwa się zmieniła kiedy Włosi zabronili używać nazwy Fiat dla tych rupieci. Zmieniono nazwę z Fiat 125p na FSO 125 lub FSO 1500, poza tym nic się nie zmieniło.
Zmiennicy (pomijam teraz Alternatywy) - mój ulubiony serial PRLu czy ogólnie włączając III RP. Boże jak za dzieciaka chciałem mieć żółtą taksę a ile szczęscia było jak mogłem się przejechać pierwszy raz -niebieski duży fiacik, sentyment do końca życia
A mnie ten serial się w ogóle, ale to w ogóle nie podobał. Przymierzałem się do obejrzenia paru odcinków ale wymiękłem po kilkunastu minutach. Jeszcze Piórecka wk🤬iała w tym przebraniu i muzyka też. Zdecydowanie lepszy jest 07 zgłoś się, choć to nie ten sam gatunek.
Piękne czasy, kiedy to na terenie zwanej dzisiaj Polską produkowali rodzime samochody, c🤬j że na licencji ale była komuna i jakoś trzeba było sobie radzić, a dziś komuny niema i aut też nie, stukamy auta dla zachodu... jak w chinach