Jeździsz enduro, quadem, czy hodujesz śmierdzące psy?
, bo takiego gówna się za darmo nie zakłada.
A może wyznaczyli jej drogę do twojej działki przez jej działkę, wiem że takie rzeczy mogą zrobić w gminie.
Nie to że jakoś bronie Pani poj🤬ej, tylko tak sobie spekuluje.
Jak już robimy sadistikowe dochodzenie - to jak Ty to znalazłeś? Bardzo dobrze zamaskowane. Zamiast jechać autem - szedłeś pieszo i podnosiłem kepy trawy?
Sam sobie to podłożyłeś hihihi
To co tam zrobiła jest sk🤬ysyństwo. Pytanie dlaczego? Może miała powód a ktoś płacze na YouTube?
Ustaw kamere, tak zebys mial dowod, ze to sąsiadka. Później wytocz jej sprawę o usiłowanie morderstwa. Proste. Po sąsiadce.
Dla jednego sąsiada powycinała (porozjeżdżała)kilka drzew które posadził na swoim polu. :/
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!Ustaw kamere, tak zebys mial dowod, ze to sąsiadka. Później wytocz jej sprawę o usiłowanie morderstwa. Proste. Po sąsiadce.
Na policję zgłosiłem ,przyjechali z kryminalnego.
Zabrali dowody w postaci 7 takich pułapek.
I na tym się skończyło.
Póki nie mam dowodu w postaci nagrania że to właśnie ona robi podejrzewam ze nic się nie zmieni.
Jedynym słusznym rozwiązaniem to chyba fotopłapki.
Będzie przynajmniej jakiś materiał na sadistic
jest coś takiego jak ,,służebność przejazdu,, a wynika to z tego że naprzyklad gmina miała plan zagospodarowania który wygasł,
w każdym innym przypadku , gdy nie ma zapewnionego dojazdu, pozwolenia, nawet warunków nie dostaniesz,
ja w tym przypadku obstawiam niedoj***nie myślowe sąsiada/ sąsiadki