Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Taa... ze niby tylko kobiety sa takie niezdecydowane? Facet, chyba nie wiesz co mowisz. Ja moglabym na palcach obu rak policzyc, ilu spotkalam facetow ktorzy nie nieli wlasnego zdania i z latwoscia mozna bylo ich zmanipulowac.
Wsrod obu plci zdarzaja sie takie osoby, wiec nie ma co generalizowac.
Ja moglabym na palcach obu rak policzyc, ilu spotkalam facetow ktorzy nie nieli wlasnego zdania i z latwoscia mozna bylo ich zmanipulowac.
Wsrod obu plci zdarzaja sie takie osoby, wiec nie ma co generalizowac.
Na palcach obu rąk mówisz? Czyli max 10 w całym twoim życiu? No, to faktycznie imponujące!
Tepy to raczej jestes ty. Przy okazji, polski nie jeat moum pierwszym jezykiem ale nie mam z tym problemu.
A ty chyba jakis masz? Wiec spadaj na gore do pokoju siostry!
Baby zaczęły być tępymi p🤬dami bo próbują udawać gorszego faceta. P🤬lony feminizm wyprał im już mózg do reszty.
Kobieta ma być kobieca, a nie być gorszym mężczyzną, a facet ma być męski.
Kiedyś chłopcy bawili się żołnierzykami, walczyli na drewniane miecze, oglądami lige sprawiedliwych, po prostu uczyli się agresji. A teraz zakłada im sie sukienki w przedszkolach i każe oglądać teletubisie. Ta cywilizacja zdycha. Robią z nas p🤬lonych niewolników.
Tepy to raczej jestes ty. Przy okazji, polski nie jeat moum pierwszym jezykiem ale nie mam z tym problemu.
A ty chyba jakis masz? Wiec spadaj na gore do pokoju siostry!