bravoteampolska - jesteś kolejnym tępym ścierwem. Wk🤬iłem się. W Polsce TEŻ DOCHODZI DO STRZELANIN. Popatrz sobie na statystyki, to się dowiesz tępa pało, że to w większości broń pozyskana nielegalnie (co, nagle przestępcy chcę zabijać z zarejestrowanej broni u policji?!).
Jesteś kretynem stwierdzając, że przestępcy będą przestrzegać prawa, bo ustanawiając prawo, przestrzegają go tylko przyzwoici obywatele, którzy są w ten sposób naznaczeni. Nie mają prawa do wyrównania szans z napastnikiem i c🤬j, że ma nóż, czy pałkę. Naraża życie lub zdrowie porządnych ludzi i nie zasługuje na litość. Życzę ci sytuacji, gdzie rodzina jest zagrożona przez napastników z maczetami (jak w Krakowie), będziesz pluł na ryżego c🤬ja, że nie pozwolił ci kupić glocka.
Zamknij już ryj, jesteś kolejną potulną p🤬dą która sama chętnie ogranicza sobie wolność. Co następne? Zakaz sprzedaży tłustych rzeczy bo ludzie umierają na zawały? Zakaz posiadania noży, pałek teleskopowych, wiatrówek? Otrząśnijcie się, to WASZE życie, ten świat i tak jest skurewsko nudny a jeszcze chcecie utrudnić sobie dostęp do broni?