podpis użytkownika
Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobryAle ty p🤬lisz. Typowe tłumaczenie swojego uzależnienia. Narkotyk to narkotyk.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Boże...
Jeździsz trochę poświecie?
Widziałaś kiedyś jak stare dziadki siedzą sobie na ganku i palą gandzię?
Widziałaś kiedyś jak dzieci idą do szkoły i żują liście koki?
Byłaś kiedyś w Christiania? Nawet nie wiesz co to jest
Mamy w Polsce przekaz, który wyrył nam w bani obraz człowieka spożywającego jako zasranego i zarzyganego ćpuna, który zaraz umrze.
Daleko nam do zachodu.
Lubię komentarze ćpunów nt. ćpania :d możecie dodawać ich więcej!
Szczególnie te, że koka jest zajebista, że jest dla ludzi którzy potrafią ją brać z głową, albo kłótnie nt tego kto jest większym ćpunem :d
A p🤬lcie się wy wszyscy
Boże...
Jeździsz trochę poświecie?
Widziałaś kiedyś jak stare dziadki siedzą sobie na ganku i palą gandzię?
Widziałaś kiedyś jak dzieci idą do szkoły i żują liście koki?
Byłaś kiedyś w Christiania? Nawet nie wiesz co to jest
Mamy w Polsce przekaz, który wyrył nam w bani obraz człowieka spożywającego jako zasranego i zarzyganego ćpuna, który zaraz umrze.
Daleko nam do zachodu.
podpis użytkownika
Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobryPogodzę was wszystkich: alkohol to też narkotyk i to jeden z cięższych. Ale oswoiliśmy się z nim i nie uważamy za problem. Tymczasem, jedni potrafią picie kontrolować, a inni nie, każdy z was zna ludzi, którzy należą do obu tych grup.
Był taki profesor neurobiolog, Jerzy Vetulani, który pięknie to wyjaśniał. Jego prace można poczytać w internecie.
Nie ma „Boże”…Dalej nie rozumiesz jak narkotyki działają na człowieka? Ale tak realnie, wiesz co jest nie tak z narkotykami i ludźmi?
Z uzależnieniem najlepsze jest to, że uzależniony zwykle nie wie albo nie chce wiedzieć że jest uzależniony
i nigdy nie ma problemu bo kontroluje.
Przecież wszystko jest dla ludzi. Heroina, fentanyl, kryształ. Hahahaha
Zażywam i nie przegrywam. Normalnie pracuję i nie wpływa to na moje życie. Wyjmij głowę z dupy. Nie znasz się i żyjesz stereotypami, to Twój wybór. Ale wiedz, że jesteś w błędzie.
Widać...
Nie mówiąc już o tym, że każdy twój komentarz jest przestrzelony
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.A co Ty o tym w ogóle możesz wiedzieć? Powielasz historyjki wciskane Ci przez wielebnego?