peniseusz napisał/a:
to nie jest ruska okupacja, widzicie jakieś k🤬a naszywki narodowe? sam putin dziś potwierdził że to nie ruscy żołnierze
Mam nadzieje że to sarkazm z twojej strony (jeśli tak to wybacz - nie wychwyciłem).
Na Krymie mamy ruskich żołnierzy. Poznać można po języku, którym się posługują, tablicach rejestracyjnych pojazdów oraz setkach, k🤬a jego mać, nagrań dziennikarzy z całego świata, które pokazują cały ten desant, ruchy wojsk.
Jeśli wierzysz w to co mówił Putin to zapewne również dajesz wiarę w to, że Ruscy wkroczyli do Ukrainy aby bronić obywateli rosyjskojęzycznych przed naćpanymi Polakami.
Putin używał retoryki niczym wujek Stalin. Aż mnie ciary przeszły jak usłyszałem tą j🤬ą propagandę, marionetkowych dziennikarzy, którzy pytali tylko o to co wódz chciał żeby mówili. Nikt z dziennikarzy się nie wcinał, nie dopytywał. Pokornie słuchali kilkunastominutowych "odpowiedzi" Putina i udawali że to jest interesujące, robili prowizoryczne notatki. To była pieprzona farsa i jeśli dajesz wiarę w cokolwiek tam przez Putina wypowiedzianego.. to gratuluję...