@irish
Norwegię.
Czy ja wiem... Prawo w UE jest dość podobne do prawa Nazistowskich Niemiec.
Koniec Świata, ale ty k🤬a jesteś głupi... Komunizm i narodowego socjalizmu to dwie pdobna formacje lewicowe. Rożnicy się od siebie tylko tym że Hitler faworyzował naród i mordował inne narody a Stalin/Lenin mordował na podstawie klasy społecznej.
Reszta praw i obyczajów w obu krajach była identyczna. Więc po co wyskakujesz z taką głupotą?
Nie porównuj WIELKIEJ III RZESZY do takiego gówna jakim jest EU
Dzisiaj w radiu słyszałem, jak mówili o jakimś obcokrajowcu co to jest mądry, inteligentny i zajmuje jakieś tam stanowisko. Dziwił się, że polski Rząd nie widzi tego, że przyjęcie Euro rozwaliło tyle krajów i ogólnie hamuje gospodarkę. Tylko, aby to stwierdzić nie trzeba być mądrym i inteligentnym i nie trzeba zajmować jakiegoś tam stanowiska ważnego. Więc jakim trzeba być żeby jednak upierać się, że UE to dobry twór?
Jak możesz w ogóle coś podobnego pisać? Przecież nie możesz znać ani jednego zapisu ustawy trzeciej rzeszy... To po c🤬j kłamiesz?
Po raz kolejny spróbuję cię uświadomić: nazizm wzrastał na idei nacjonalizmu, czyli idei stworzenia supermocarstwa. Komunizm zaś miał być próbą zrównania warunków życia
- tzn. jego intencją było ograbienie bogatych (jak zresztą chciałoby uczynić większość twoich <prawicowych> kolegów
I właśnie z tego powodu nazizm jest antypodem komunizmu.
Te twoje terminki, te lewice, czy prawice, to bezwartościowe, wieloznaczne komunały (skoro nie posiadają określonej definicji, nie są użyteczne do komunikowania się).
wychodzisz ze złego założenia, że rządowi zależy na dobru obywateli
posady w unii czekają, kadencja zbliża sie do końca, ale nic za darmo
podpis użytkownika
ja (już nie)kudłaty durnowaty reperuje stare gratyPodniecacie się tą uniją kiedy od ponad 1000lat mamy w kraju innego okupanta .... Kościół katolicki zrobił to samo co dziś próbuje zrobić islam, tyle że innymi metodami. Głowy państw się na to zgadzały bo się to opłacało,(albo wydawało się że się opłaca) podobnie jak UE. Nasz ukochany kraj przez spekulacje tego najeźdzcy bardzo ucierbiał, a prawdziwi "patrioci" uważają to co uw najeźdzca nam narzucił za swoją kulturę, nie zważając że od 1000lat ta sekta pierze nam mózgi.
Jakim trzeba być skończonym debilem, żeby wdawać się w dyskusję z tym lewakiem Koniec Świata
![]()
Koniec Świata tak dawno nie widziałem jego komentów,że już prawie zapomniałem jakim jest idiotą.