Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jak mnie wkurzają takie filmiki... P🤬lenie, że jak nie masz dziewczyny to Twoje życie jest ch**owe. Jeden będzie szczęśliwy jak będzie mógł robić co chce kiedy chce bo nie musi się przejmować dziewczyną. Dla drugiego będzie zajebiście jak obudzi się rano a u niego w ramionach będzie leżeć dziewczyna. Tyle w temacie.
Boże co za smuty, weźcie się k🤬a ludzie w garść - takie filmy wymyślają ostateczne życiowe niedojdy które już osiągnęły tak wysoki poziom bycia ofiarą losu że potrzebują już tylko kogoś podobnego żeby przelać choć część swojej nieudolności z siebie.
Co oni "powiedzieli w myślach" na końcu filmiku? Nie mogę tego zrozumieć, a przynajmniej wyłapać kontekstu tego co ja tu słyszę - "seek up, minimum " " 5"10/5:10 retailer" .. ?
Jedni płaczą że nie mają z kim tego dnia spędzić
Jeszcze inni że zapomnieli znaleźć sobie partnera/partnerki
A najgorsze jest gdy masz tą 2 osobę a i tak spędzasz ten dzień sam