Pomnik pana z etykietki jabola.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.bo jesteśmy zdecydowanie za głupim gatunkiem aby pozbyć się religii
podpis użytkownika
100% kiełbasy
Wypad do Francji pałować ludzi.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Po c🤬j po raz kolejny mi udowadniasz, że jestem debilem?
podpis użytkownika
100% kiełbasynajłatwiej się oskarża nie żyjących, bo nie mogą się bronić, mi to wygląda na prowokację, są dowody ? nie mówię, że jest nie winny tylko chce dowodów !
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
Na pewno standardowo, że obrzezane siurki maczał w tym ogólnoświatowy spisek żydowski. Ale co jeszcze?
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Zabawne to jest. W Słupsku pod okiem pedronia molestowano dzieci w domu kultury
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Tą. Pod jego okiem. Siedział w kącie sali w gimpie i walil konia patrzac jak dupca dzieci.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.