Sadolowy klasyk, najwięcej do powiedzenia na temat tego jak ma wyglądać sadol mają ci co najmniej robią żeby wyglądał lepiej
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Ja jestem w stanie zrozumieć obie Wasze strony. Nie będę tego rozkminiał tutaj. Dodam tylko, że wszelakie platformy z jakąś tam wolnością słowa są właśnie dobre, żeby od czasu do czasu zrobić wtrątkę na temat tego, co władze odp🤬lają, żeby ograniczać swobody obywatelskie i wprowadzać zamordyzm. My tu sobie oglądamy motop🤬dy, jest jeszcze co do garnka wsadzić, a tym czasem inflacja podkopuje nasze wygodne k🤬idołki. Jeśli nie dowiesz się tego z sadola, to skąd? No chyba że komuś to odpowiada. W fachowej terminologii to się nazywa syndromem ugotowanej żaby.Sadolowy klasyk, to obecnie wrzucanie gowna i ... szukających atencji.
Jednak trochę trudno wyobrazić sobie widzów Polsatu a zwłaszcza TVNu oglądajacych Jeden z dziesieciu... to taki mezalians intelektualny
Raczej ten program był zbyt mądry dla widzów TVP i Kur.. postanowił z nim skończyć,,bo jeszcze jego elektorat by się czegoś dowiedział i może zaczął myśleć.
Jednak trochę trudno wyobrazić sobie widzów Polsatu a zwłaszcza TVNu oglądajacych Jeden z dziesieciu... to taki mezalians intelektualny