Fryca Heil Hilter,
coś ci te anaboliki mózg wyżarły. Co to znaczy, że teraz się nie muszą kryć. To znaczy, że za PRL-u musieli się kryć? To co to za żydokomuna była, skoro musieli się przed władzą kryć. Chyba że musieli się kryć przed ludem, to znaczy, że lud miał władzę. Ostatnią falę antysemityzmu w Polsce zorganizowali komuniści z odłamu "chamów" (tzw. "puławianie"). Myślisz jak cham i komunista z ugrupowania "Grunwald".
W ogóle zacznij obronę polskości od nauki stawiania znaków przestankowych, głupia pało. Potem przestań kłamać i będzie git.
Żydzi jak żydzi, to bezduszne sk🤬ysyny żerujące tylko na kasie. Wujek Adolf miał rację, powybijać było to ścierwo, to teraz by się nie panoszyły takie sk🤬iele jeden z drugim. .
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.Crowel nie organizuj wszystkiego w jedna kupke....kupka pedalow to co innego, kupka kolorowych to tez cos innego a kupa gowna jakim sa zydzi to zupelnie inna sprawa...ja nie mam kompleksow ani nikogo sie nie boje a ten post jest na to przykladem! wiec p🤬l sie j🤬y zydzie!