podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Pocieszam się, że nagrywający ma ogromne szanse aby skończyć tak jak ten żul i wtedy oby jakieś młode p🤬dusie przyszły i się do niego dop🤬lały jak on do tego.
Nie wiem co to za pokolenie mamy gdzie dla jednego rozrywką jest pastwienie się nad lumpem bezdomnym a dla innego oglądanie tego i jeszcze k🤬a płacenie hajsu... dobrowolnie.
Ja się na warszawskim blokowisku wychowałem od urodzenia i różne rzeczy się odp🤬lało ale nie do pomyślenia aby się pastwić nad bezdomnym. To było równie c🤬jowe jak doj🤬ie się do staruszki na ulicy albo do dziecka. Starsi koledzy by takich k🤬a od razu zdyscyplinowali wtedy a ich rodzice by poprawili jakby się dowiedzieli.
Teraz to takiemu nawet z liścia na otrzeźwienie nie można jebnąć bo zaraz paragrafy, "znam swoje prawa", policja, sądy i to ty masz przej🤬e bo ruszyłeś gówno i śmierdzi.
Dokładnie, mi się kiedyś, w wieku 14 lat dostało od starszego za dop🤬lanie się do woźnej w szkole, tak mnie sprał, że przeprosiłem Panią Woźną i kwiaty jej kupiłem.
Ale lekcja na całe życie i najlepsze, nie mam żalu do tego starszego, miał w pełni rację.