podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!Zaraz napiszesz, że my wracamy do głębokiej komuny bo u nas też policja jeździ i przez szczekaczke przypomina o obowiązku zachowania wszelakiej możliwej ostrożności i siedzenia w domach jak to tylko możliwe. Te apele są głównie pod adresem plebsu co to nie ma nawet instynktu samozachowawczego i zamiast siedzieć na dupie to musi na piwo z kolegami iść.
Zaraz napiszesz, że my wracamy do głębokiej komuny bo u nas też policja jeździ i przez szczekaczke przypomina o obowiązku zachowania wszelakiej możliwej ostrożności i siedzenia w domach jak to tylko możliwe. Te apele są głównie pod adresem plebsu co to nie ma nawet instynktu samozachowawczego i zamiast siedzieć na dupie to musi na piwo z kolegami iść.
haha rozp🤬ala mnie to jak ludzie siedza w domach bo mysla ze korona wirus ich zabije widac kto jest pelikanem i lyka wszystko co w telewizji puszcza.. przynajmniej korkow i kolejek w sklepach nie ma
haha rozp🤬ala mnie to jak ludzie siedza w domach bo mysla ze korona wirus ich zabije widac kto jest pelikanem i lyka wszystko co w telewizji puszcza.. przynajmniej korkow i kolejek w sklepach nie ma
Jesteś debilem i już spieszę Ci wyjaśnić dlaczego.
Przez takiego niedojeba jak ty, mój brat doczekał się 14-dniowej kwarantanny. Koleś z jego roboty też miał wyj🤬e na potencjalne zagrożenie i chodził sobie przez kilka dni do roboty z gorączką i suchym kaszlem. Po tych kilku dniach wywieźli go z domu na wpół żywego do szpitala i zaj🤬i test na koronawirusa. Okazał się pozytywny. Teraz mój brat ma kwarantannę i kilka innych osób, z którymi tamten c🤬jek miał kontakt. Resztę ewentualnych osób ustalają.
Wszystko przez takiego jednego pop🤬leńca tak jak ty, który heheszkami podchodzi do poważnych tematów.
Jak ci stara zdechnie, to też się będziesz śmiał i skakał jej po trumnie?